Soepel & vitaal met Fle-xx

“Ik wil graag wat meer flexibiliteit en mobiliteit om mijn trainingen beter uit te kunnen voeren”. Een uitspraak van velen en dat is ook meer dan terecht. Flexibiliteit en mobiliteit zijn, net als kracht een uithoudingsvermogen, een belangrijk onderdeel in jouw fysieke fitheid. Vaak ontbreekt het aan de juiste trainingsmiddelen om hier ook daadwerkelijk aan te kunnen werken. Onze Fle-xx apparaten helpen jou net dat stapje verder te komen.

Meer mobiliteit met Fle-xx

Kijk eens naar jezelf: hoeveel uren per dag breng jij zittend door? We beseffen het ons niet altijd, maar een groot gedeelte van de dag brengen we zitten door. De gevolgen: een stijve nek, last van je rug of schouderklachten. Fle-xx helpt de klachten verminderen of zelfs te voorkomen!

 

Met de Fle-xx toestellen bij UltimateFit Rhenen kun je specifieke oefeningen uitvoeren die de flexibiliteit van het lichaam verbeteren en een verkeerde houding verhelpen. Wij begeleiden je bij deze oefeningen zodat je ze daadwerkelijk goed uit kunt voeren.

 

Daarnaast duurt een Fle-xx training niet lang. Je bent nooit langer dan 15 minuten bezig. De trainingen zijn eenvoudig en effectief en maken in een korte tijd je spieren en gewrichten weer soepel.

Close