Het is je vast niet ontgaan: de lockdown is verlengd tot en met 20 mei. Balen natuurlijk, maar het is niet anders. Wij zien onze volksgezondheid als nummer 1 en willen samen met jullie uit deze vreselijke tijd komen. De opening van onze sportschool is uitgesteld en we zullen de volgende persconferentie weer netjes afwachten of de maatregelen versoepeld kunnen worden. Onze sportschool is na 20 mei in ieder geval helemaal 1,5 meter samenleving proof!

Wat doen we tot die tijd?

Fijn dat kinderen weer mogen sporten! Gelukkig is in de persconferentie ook herhaald hoe belangrijk sporten is voor onze gezondheid. Het advies is dan ook om lekker naar buiten te gaan en (individueel) te gaan sporten. Alle georganiseerde sporten voor volwassenen zijn nog steeds niet toegestaan. Maar hoe zit dat dan met personal trainingen? Personal training is in de basis geen contactberoep. Het is voor een personal trainer heel makkelijk om de 1,5m te waarborgen. Wel is het natuurlijk dat alle gebruikte materialen door verschillende handen heen zullen gaan gedurende dag, gelukkig zijn daar ook goed middelen voor. Onze sportschool blijft dus dicht, maar wij kiezen ervoor om wel elders personal training te gaan geven: personal training aan huis of buiten.

Personal training aan huis

Als het advies blijft om zoveel mogelijk thuis te blijven, waarom dan niet de sportschool naar je huis te halen? Extra leuk om dit samen met je partner te doen. Voordat de personal trainer aan huis komt zal deze zijn handen desinfecteren. Alle materialen (denk aan kettlebells, dumbells etc) zullen ook van tevoren en na de training worden gedesinfecteerd. De trainer blijft op 1,5 meter afstand. Heeft iemand verkoudheidsklachten? Dan gaat de training uiteraard niet door. Dit is in onze ogen een hele verantwoorde manier om jullie toch op weg te kunnen helpen deze aankomende maand. Voor meer informatie en de tarieven kunnen jullie contact opnemen.

Uitbreiding Ultimate Fit Rhenen app

Wij hebben een fantastische app (zoek op “UltimateFit Rhenen”)! Deze app geeft jullie de mogelijkheid tot het volgen van trainingsprogramma’s, losse trainingen en meedoen aan leuke uitdagingen. Wordt onderdeel van onze community, synchroniseer je sporthorloge of andere gezondheidsapps. Er is zelfs de mogelijkheid om je voeding te loggen.

Meer informatie volgt deze week door middel van een nieuwe blog en video. De kosten voor deze app bedragen 12,50 euro per 4 weken. Dit geldt ook voor de mensen die de app al gebruiken. Uiteraard is de keuze aan jullie zelf om gebruik te gaan maken van de nieuwe diensten. Aanmelden kan via deze link.

Post a Comment

Close