Image Alt

Bootcamp

Bootcamp in Rhenen

Hou jij van buiten sporten, afwisseling, gezelligheid én wil je daarbij ook nog eens fit worden? Bij de bootcamp training kan het allemaal! In een bootcamptraining worden conditie- en krachtoefeningen gecombineerd. Je gaat aan de slag met onder andere je eigen lichaamsgewicht, kettlebells, sandbags, je zult stukjes moeten (hard)lopen en we voegen een klein beetje competitie toe, bijvoorbeeld middels spelletjes.

Voor wie is bootcamp training?

Bootcamp is voor iedereen! Van jong tot oud, van man tot vrouw en van beginner tot gevorderd.

 

Waar wordt de bootcamp training gehouden?

Eigenlijk train je tijdens een bootcamp altijd buiten. De frisse lucht, de vogeltjes die fluiten en het geluid van de Rijn slepen je door de training heen. In de zomer trainen we zoveel mogelijk in het bos nabij Rhenen of langs de Rijn. In de winter zal dit vooral in de omgeving van het pand zijn. We geven van tevoren altijd aan waar je moet verzamelen.

Bootcamp uitproberen in een proefles?

Zie jij zo’n bootcamp wel zitten? Je mag bij UltimateFit Rhenen de bootcamp altijd eerst een keer gratis uitproberen. Tip: neem een vriend(in) of familielid mee! Je kunt je via onze app aanmelden voor een proefles (zoek in jouw app store op ‘Ultimate Fit Rhenen’), of stuur ons een appje of mailtje wanneer je wilt komen.

Wat kost een bootcamp training?

Je kiest bij ons altijd een all-in-abonnement omdat we jou naar een ultieme vitaliteit en fitheid gaan begeleiden. Je kunt je bootcamp dus aanvullen met een rondje op de eGym om je kracht op een veilige manier te ontwikkelen en pak je de Fle-xx mee om soepel, lenig en blessurevrij te blijven. Maar ook de Total Workout– en Yoga-trainingen horen binnen het all-in-abonnement.

Close