Effectief trainen op eGym

Op een gerichte, effectieve en efficiënte manier fit worden? Met de eGym cirkel is dit mogelijk, de perfecte oplossing om op een veilige manier snel resultaat te behalen.

De eGym is geschikt voor iedere sporter. Ideaal voor als je net start, herstellend bent van een blessure of problemen met bewegen ervaart. Denk hierbij aan overgewicht, rugklachten, gewrichtspijn of sporten na de zwangerschap.

Jezelf fitter en vitaler voelen? Dit kan in slechts 2x 30 minuten per week.

Wat is eGym?

De eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die samen een krachttraining bieden voor alle spiergroepen. De elektrische toestellen passen zich automatisch aan op het niveau van iedere sporter, door deze afstemming is het een ideale trainingsprikkel voor iedereen.

De eGym toestellen worden tijdens een intake op jou persoonlijk afgesteld, zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Tijdens het trainen zie je hoe de oefening wordt uitgevoerd en waar nog ruimte is voor eventuele verbetering. Dit maakt het trainen veilig en effectief waarbij blessures worden voorkomen.

Met het eGym systeem train je altijd progressief en resultaatgericht. Dit komt omdat het systeem vorderingen bijhoudt aan de hand van krachtmetingen.

Doordat de oefeningen gecontroleerd uitgevoerd moeten worden, is de eGym een geschikte trainingswijze voor iedereen. Of je nou wat ouder bent, last hebt van blessures of juist wilt afvallen. Nadenken over het aantal herhalingen en hoe zwaar je het uit moet voeren hoeft niet: dat bepaalt het systeem allemaal voor jou. Veilig trainen én progressie boeken!

Voor wie is eGym?

De eGym werkt altijd met een persoonlijk schema, waardoor het écht geschikt is voor iedereen. Zelfs als je denkt dat je ‘te oud’ bent of als je nog nooit gesport hebt. De bewegingen voer je gecontroleerd uit, op jouw eigen tempo en op basis van je eigen kracht.

Sport jij al jaren? Ook voor gevorderde sporters is de eGym een mooie toevoeging aan het trainingsschema, omdat je hierdoor altijd progressief zult trainen.

Close