Image Alt

eGym

Doelgericht trainen op de eGym

Op een gerichte en leuke manier jouw spiergroepen trainen? Met de eGym kan het! De eGym is geschikt voor iedere sporter, maar zeker ideaal voor als je net start, herstellende bent van een blessure of bijvoorbeeld vlak na je zwangerschap weer aan de slag wilt. Het apparaat stelt zich, nadat je je pas voor de lezer hebt gehouden, automatisch aan aan jouw lichaam. Nadenken over het aantal herhalingen en hoe zwaar je het uit moet voeren hoeft ook niet: dat bepaalt het systeem allemaal voor jou. Veilig trainen én progressie boeken!

 

Sport jij al jaren? Ook dan is de eGym een mooie toevoeging aan jouw trainingsschema. Je zult merken dat je, door de focus op het juist uitvoeren van de herhalingen, een geheel nieuwe trainingsprikkel krijgt!

Persoonlijke aanpak van de eGym

De eGym is een ideale trainingsprikkel doordat het op jou als persoon afgestemd is. Bij een eerste intake gaan we kijken hoe je er nu voor staat en aan de hand daarvan maken we een trainingsschema voor jou. Wij kunnen in het systeem of je vorderingen maakt aan de hand van scores per oefening. Waar nodig schalen we bij.

Wat maakt de eGym uniek?

Dankzij de eGym weet je precies hoe je een oefening goed uitvoert en waar nog ruimte voor verbetering is. Je kunt bijvoorbeeld ook zien of je met links meer kracht zet dan met rechts. Die disbalans in bewegen is iets wat je wilt voorkomen: het maakt je blessuregevoeliger.

Doordat je de oefeningen gecontroleerd uit moet voeren, is de eGym een geschikte trainingswijze voor iedereen. Of je nou wat ouder bent, last hebt van blessures

Voor wie is de eGym?

Onze eGym werkt altijd met een persoonlijk schema, waardoor het geschikt is voor iedereen. Zelfs als je denkt dat je er ‘te oud’ voor bent of als je nog nooit gesport hebt. De bewegingen voer je gecontroleerd, op jouw tempo en op basis van je eigen kracht.

Ook gevorderde sporters hebben baat bij de eGym. Je ziet bij het gebruik direct of je bijvoorbeeld meer kracht zet met links dan met rechts. Door dit te corrigeren, zul je meer vooruitgang zien bij andere trainingsvormen.

Wat kost de eGym?

Je kiest bij ons altijd een all-in-abonnement omdat we jou naar een ultieme vitaliteit en fitheid gaan begeleiden. Je kunt je eGym dus aanvullen met Total Workout voor meer conditie en pak je de Fle-xx mee om soepel, lenig en blessurevrij te blijven. Maar ook de bootcamp- en yoga-trainingen horen binnen het all-in-abonnement.

Close