Gezonder gewicht in 90 dagen programma

Voor wie is het programma?

Dit programma is bedoeld voor iedereen die wilt afvallen. Is het tot dusver nog niet echt gelukt om dit te bereiken of ben jij een klassieke jo-jo er? Ben jij de persoon die een stok achter de deur nodig heeft om met regelmaat te sporten en gezond te eten? Dan is dit programma iets voor jou!

 

Voor wie is dit programma niet?

Is jouw kennis op het gebied van voeding gevorderd? Dan zijn de presentaties over voeding misschien niet heel erg uitdagend. We behandelen de basis elementen (energiebalans, macronutriënten) om voor jezelf tot een gedegen voedingspatroon te komen.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma duurt 90 dagen. In deze 90 dagen werk je individueel of samen met een klein groepje. Het doel is om in 90 dagen het vetpercentage zoveel mogelijk procent te verlagen. Hoe we dit gaan bereiken:

  • Starten met een inbody 0 meting inclusief intake en doelen concreet maken.
  • Introductie presentatie voeding van Floris FitFood + opdrachten
  • Vervolgens maken we de afspraak om minimaal 3x per week te gaan trainen. Dit kan zijn met een klein groepje onder begeleiding (small group training) of individueel op eGym met het speciale vetverbrandingsprogramma of een combinatie van beide.
  • Week 2 en 3 : vervolgpresentaties voeding
  • Na 45 dagen een tussentijdse meting
  • Na 90 dagen een eindmeting

Wie na 90 dagen zijn vetpercentage het meest verlaagd heeft wint een halfjaar gratis sporten.

 

Wat kost het programma?

Het programma kost eenmalig 75 euro. Dit is exclusief de abonnementsprijs van het sporten.

 

Meedoen?

Vul het contactformulier in en laat je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om je in te plannen.

Close